Tréningek

Az egyéni coaching alkalmak mellett nagyon élvezek csoportokkal is dolgozni, foglalkozni. Fontosnak tartom, hogy az egyén mellett a csapat fejlődésére is hangsúlyt fektessünk, hiszen ezek szorosan összekapcsolódnak egymással.

2013-ban az Európai Önkéntes Szolgálat keretein belül egy évig Krakkóban teljesítettem szolgálatot egy ifjúsági központban. Itt kezdődött az utam trénerként. Az önkéntes szolgálat során számos workshopot és tréninget tartottam mind gyerekeknek, mint az önkéntes társaimnak különböző téméban. A szolgálatot követően sem ért véget a tréningekkel való kapcsolatom, hiszen először mentorként, később project koordinátorként több európai uniós tréning és tréner képzesen vettem részt, mely tudást a nemzetközi önkéntesekkel való foglalkozásokon is kamatoztattam.

Több civil szervezettel működöm együtt rendszeresen trénerként, coachként, segítve ezzel a különböző projektek sikerét mind szervezeti, mind egyéni szinten. Ezzel egyidejűleg egy nagyvállalatnál kezdtem el főállásban dolgozni, ahol középvezetőként egy tíz fős csapatot vezetek jelenleg is. A céges kultúrában fontos helyet kapnak a tréningek, így szerencsére tovább fejleszthettem a civil szférában szerzett tapasztalatom és tudásom. Több területen is vezetek tréningeket rendszeresen helyi és globális szinten egyaránt. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy mindkét terület sajátosságait magaménak tudhatom, és ezt a kettősséget az általam vezetett tréningen során is képviselem. A civil szféraban szervezett foglalkozásai során sokféle csapatépítő jellegű, kreatív eszközt ismertem meg és próbáltam ki, a vállalati életből pedig a külünböző kompetenciák ismerete adnak alapot ahhoz, hogy a tréningek ne csak jó hangulatúak, de tartalmasak is legyenek.

Az alábbi témájú tréningek vezetésében van tapasztalatom mind angol, mind magyar nyelven:

Új csapat alakítása
Csapat – projektcélok meghatározaása, tervezése
Konfliktuskezelés a csapatban
Motivációs tréningek
Csapat fejlesztése
Vezetői kompetenciákkal
kapcsolatos tréning
Coaching szemléletű vezetés
Visszajelzés adása – fogadása
Projekt lezárása, feldolgozása, következtetések levonása