Május 5. - Európa nap | Az út önmagunkhoz

2013 óta élek külföldön, a lengyelországi Krakkóban. Az első évek izgalmait es kalandjait követően merült fel bennem a kérdés, hogy vajon külföldiként hogyan is illek bele a képbe? Mit tudok adni az új otthonomnak? Mi a fontos nekem abban, hogy most itt vagyok?

Ehhez elengedhetetlen volt annak a feltérképezése, hogy milyen értékekkel rendelkezem, mit hoztam magammal, mi foglalkoztat es mozgat meg.

Egy coach segített végig ezen az úton, ami, bevallom, nem hittem volna, hogy vérrel es verejtékkel van kikövezve, hiszen MINDENKI tisztában van értékeivel, erősségeivel, ambícióival nem igaz? Hát… Én bevallom, olykor elvesztem az elvek, értékrendek, jó tulajdonságok, minőségek között rendesen.

A coaching ülés segít rálátni önmagunkra, arra, hogy mi rejlik bennünk, es hogy tudjuk ezeket a minősegeket a mindennapokban a leghatékonyabban önmagunk es a társadalom számára is hasznosítani.

Amikor letisztultak bennem a fent leírt dolgok, minőségek, sokkal nagyon biztonságban éreztem magam, hiszen tudtam, hogy miből meríthetek, ha honvágyam van, ha nem talalálom a helyem vagy ha a jövőre vonatkozó terveim szövögetem.

Neked mi segített legutóbb visszatalálni önmagadhoz?