Június 1. - A meteorológiai nyár kezdete

Kereken egy hónapja indult az oldal, reméljük tetszettek eddigi írásaink és találtatok benne hasznos tippeket, gondolatokat.

Észrevétlenül megérkeztünk a nyárba, ha más nem, a dátum emlékeztet erre, hiszen ma van a meteorológiai nyár első napja.

Éljen!

A nyár az az évszak, amit általában mindenki szeret és nagyon vár. Egyet jelent a napsütéssel, jókedvvel, pihenéssel és a kalandokkal. Nyáron minden színesebb, vidámabb, hiszen a napfény melege gyógyítja a testet és a lelket egyaránt, a vízpart közelsége is jótékony hatással van ránk és a melegben szívesebben tartózkodunk a szabadban, emberek között, ami szintén sokat dobhat kedélyállapotunkon.

Amikor dolgozunk ügyfeleinkkel, ezt a nyár érzést igyekszünk becsempészni az ülésekre, hogy energiát adjon és megtöltse a szíveket napfénnyel.

A coaching folyamatokban nagyrészt a pozitív dolgokra koncentrálunk, és azokat térképezzük fel, bontjuk ki, hiszen ezek adnak erőt ahhoz, hogy kimozduljunk egy-egy szituációból. A múltat is érinthetjük, abból táplálkozhatunk, azonban a coaching folyamat célja nem a traumák feldolgozása, újbóli megélése.

A közös munka jelen- és jövőorientált, amely során az ügyfél megismeri önmagát, helyzetét, és ezt követően célokat állít fel magának, amely elérésében segítjük őt azzal, hogy a találkozókra valahogy mindig becsempésszük a nepfényt.

Te mit szeretsz a legjobban a nyárban?